2022. 12. 25. 11:05ㆍ여기는 NZ
오랜만이에요.
It's been a long time.
치치에 도착해서 새로운 생활에 적응하느라 포스팅이 늦었네요.
After arriving in Christchrch and adjusting new environment, I had no time for posting.
차에 가득 싣고 새벽 5시에 드디어 출발
I departed with my car full of my all stuff at 5am.
추천받은 타우포 까페에서 한템포 쉬어갑니다.
I dropped by the cafe recommended and took a rest in Taupo.
타우포 중심가에서 약간 떨어져 있고 바로 옆에 베이커리가 있어요.
Its a bit away from the central Taupo and there is a bakery by the shop.
여기서 만든 빵을 사용하나봐요. 너무 맛있어 보이는 빵에 이끌려 들어갈 수 밖에 없는 베이커리.
Bread made here is usied in the cafe. I couldn't pass with the smell and good looking bread.
간단하게 미니 바게뜨와 마카롱 구매했는데 사장님으로 보이시는 분 한국분 :)
I bought some and the owner (I guess) was Korean. :)
맛있어 보이는게 너무 많았지만 베이글러버는 오늘도 베이글을 선택합니다.
Most of cabinet food looked so good, a bagle lover choose a bagle again.
넘나 맛있었어요 커피도 Soooooooooo good. 타우포 중심가도 맛있는 곳이 많지만 이 까페 정말 추천합니다 :)
Everything was so good, of course coffee too. There are many nice places in central Taupo, but I really recommend this place.
한숨 돌리고 다시 출발 이번엔 웰링턴까지 쭉 갑니다. 비와 함께...
After a break, I am going to go straight to Wellington without stopping.
달려달려! 다음 포스팅에 계속됩니다. :)
To be continued in Wellington.
'여기는 NZ' 카테고리의 다른 글
Ferry to South Island (10.12) (0) | 2023.01.05 |
---|---|
후다닥 웰링턴 여행 9-10.12.22 (1) | 2022.12.29 |
ISTP의 여행계획 D-2 (0) | 2022.12.07 |
타우랑가 일상 D-5 (0) | 2022.12.04 |
Relocate to Christchurch D-8: 갑자기 데이오프 (2) | 2022.12.02 |